Het aftellen is begonnen! - Reisverslag uit Warnsveld, Nederland van geert en marieke - WaarBenJij.nu Het aftellen is begonnen! - Reisverslag uit Warnsveld, Nederland van geert en marieke - WaarBenJij.nu

Het aftellen is begonnen!

Door: Marieke van Reen

Blijf op de hoogte en volg geert en marieke

31 Augustus 2013 | Nederland, Warnsveld

Vandaag over drie weken zitten we al in het vliegtuig op weg naar het mooie Australië. De reis, die ik (Marieke) altijd al wilde maken! Alle voorbereidingen zijn getroffen en het reisprogramma is klaar. We beginnen onze vakantie bij hotel Ibis Schiphol, daar overnachten we en kunnen we onze auto drie weken gratis parkeren. Zo kunnen we uitgerust aan onze vakantie beginnen. Hoewel we het goed hebben voorbereid is het toch een groot avontuur. Zien we wat we in onze gedachten hebben? Is het zo mooi als we denken? We hebben er alle vertrouwen in. Via de reisverslagen houden we jullie op de hoogte (als we tenminste bereik hebben hahahaha). Maar eerst nog even drie weekjes werken.......

• 31 Augustus 2013 - 13:53

Marijke PolmN:

We zullen jullie zeker volgen en zijn erg benieuwd naar jullie belevenissen!!! We hopen jullie voor jullie vertrek nog even te spreken!!!

• 02 September 2013 - 15:47

Gerdi Nekkers:

Wat heerlijk dat jullie binnenkort op vakantie gaan. Komen jullie nog wel even langs om een glaasje te drinken. Ik hoop dat jullie een hele fijne reis zullen hebben.

• 03 September 2013 - 11:17

José:

Hey Marieke,
    Veel voorpret gewenst en misschien zien/spreken we elkaar nog.
    Zo niet, dan alvast een hele fijne vakantie !
    Groetjes José