Een tijd van komencen een tijd van gaan!
Door: Marieke
Blijf op de hoogte en volg geert en marieke
11 Oktober 2013 | Hong Kong, Hong Kong
Als je het hele jaar mooi weer hebt, dan is het ook niet bijzonder meer en hoef/wil je er ook niet zo van genieten, zoals wij Hollanders. Na het terrasje terug naar ons hotel. We kunnen deze kamer vandaag nog gewoon "bewonen" totdat we opgehaald worden voor onze vlucht. Dat is wel prettig. Heerlijk gegeten in het restaurant van het hotel.Tegen 21.00 uur werden we opgehaald. Meteen inchecken, door de douane en op zoek naar de lounge van United airlines. Van Estelle hadden we kaartjes gekregen om in de lounge van United te kunnen eten, drinken, relaxen etc.. Dat is toch lekkerder zitten dan bij de boardingruimte. Het vliegtuig vertrok iets later dan gepland. De vlucht ging perfect. We hebben alle twee geslapen. Het was wel fris in het vluegtuig, maar dat liever dan te warm en met de dekens is dat zo opgelost. De vlucht ging door het slapen erg snel.
12 Oktober 2013 - 15:21
Estelle:
Ben blij dat jullie toch nog gebruik hebben kunnen maken van de united passen en dat jullie heerlijk geslapen hebben in het vliegtuig welkom thuis weer!