Back home again
Door: Marieke
Blijf op de hoogte en volg geert en marieke
11 Oktober 2013 | Nederland, Warnsveld
Lieve allemaal,
We vonden het erg leuk dat jullie ons de afgelopen weken hebben gevolgd tijdens onze reis. Jullie moesten soms wat geduld hebben want dan hadden we geen verbinding, maar jullie bleven ons trouw. Jullie reacties bezorgden ons regelmatig een glimlach op ons gezicht. Erg bedankt allemaal. Jullie hebben nog een reactie van mij tegoed op jullie reacties.
Gerdi, we hebben inderdaad veel gelopen, maar de voetjes doen het nog steeds goed hoor.
Annet v W, het klopt dat het heerlijk is dat we nog in turkije kunnen bijkomen en uitrusten.
Tja het is niet gek dat Geert eruit gepikt werd bij de avond bij de Aboriginals. Hij deed het goed. En Marijke, wie weet komt de fanclub echt van de grond hahaha. En jazeker, Estelle ik heb Aboriginal Geertje vast gelegd op video. Lachen geblazen.
Annet v Reen,
Ik zal kijken of we een foto van de koningsvaren kunnen plaatsen haha. Ondatcwe er zoveel zagen vraag ik me zelfs af we er wel foto's van gemaakt hebben hahaha.
Marijke, de Great Barrier Reef was inderdaad erg gaaf.
Estelle, Wat jammer dat Dylan opa het snorkelen niet heeft kunnen leren. Wel goed dat hij het wel kan. Je weet nooit of het nog eens van pas kan komen.
Oh ja, het plaatsen van foto's werd zo'n gedoe dat ik er niet aan begonnen ben. Misschien ga ik nog wel wat foto's plaatsen bij de verslagen (maar dan vanaf mijn laptop). Uiteraard zijn jullie van harte welkom om de foto's te bekijken. Dan kunnen we meteen horen hoe het met jullie gaat. Want we zijn bieuwd hoe het met jullie gaat. Nogmaaks bedankt en hopelijk tot gauw.
Liefs,
Geert en Marieke
12 Oktober 2013 - 11:50
Marijke:
Fijn dat jullie er weer zijn. We zijn zeer benieuwd naar foto's en verhalen. Marieke volgende week even werken en dan weer weg. Heerlijk vooruitzicht! Veel plezier en Geert sterkte met het alleen zijn!!