We zijn "Down under"!
Door: Marieke
Blijf op de hoogte en volg geert en marieke
23 September 2013 | Australië, Sydney
De vlucht met Singapore Airlines naar Singapore verliep prima. Van slapen kwam door zo'n dagvlucht niet veel terecht, maar eten en dinken was er in overvloed. Na 12,5 uur vliegen kwamen we om 6.00 in de morgen in Singapore aan (middernacht in Nederland). Gelukkig voor Geert was er een rokersruimte in de buurt van onze gate, want we hadden maar een uurtje overstaptijd. Deze vlucht duurde maar 7,5 uur. Ik heb gelukkig kunnen slapen, terwijl Geert voor de zoveelste keer een film bekeek of een sudoku deed. Zondagmiddag half vijf landden we op vliegveld in Sydney. Al snel kwamen onze koffers op de bagageband voorbij. En jawel, ondanks onze eerdere aankomst stond de beloofde taxichauffeur met rode hoed ons op te wachten. Zelfs ons hotel was van onze eerdere aankomst op de hoogte. Top geregeld Vakantie Xperts Zutphen en Travel Trend! Even heerlijk bijkomen en opfrissen in onze hotelkamer. De verleiding om te gaan slapen was er natuurlijk wel, maar de gezelligheid van Kingstreetwharf met al haar gezellige restaurantjes en barretjes was groter. Dat kwam natuurlijk vooral door het mooie uitzicht op de haven...... We hebben een fles bubbels open laten trekken om deze eerste dag "Down under" te vieren. Als toetje hebben we nog even in de Irishpub van het hotel een glaasje gedronken en dat kwam natuurlijk vooral door live muziek vn een Ierse band. Tja daar kunnen we niet zomaar voorbij lopen.